Magical baby unicorns

Milk bar

Vihdoinkin sain itseäni niskasta kiinni ja päivitettyä sivuston ajantasaisemmaksi.

Meille syntyi ensimmäinen seisojapentue 8.1.2021. Acca ja Peetu saivat 7 täydellistä pentua, 3 poikaa ja 4 tyttöä. Kaiken pentulaatikon vierellä vietetyn ajan olen vain ihastellut ja opiskellut näitä uusimpia tulokkaita. Heissä asuu suurta voimaa, erilaisempaa ja jotenkin sellaista taianomaista verrattuna dobermanneihin.

Nyt tämä pentue on lähdössä jo maailmalle uusiin koteihin ja kuinka onnekas olenkaan, että sekä vetopuolen, että metsästyspuolen ihmiset ovat huomionneet pentueen. Nämä ilopillerit pääsevät ilahduttamaan meitä niin metsälle kuin kilparadoillekin.

Aika näyttää mitä on tuleva, mutta lähtökohdat näyttävät hyvälle. Innolla odotan mitä uusissa kodeissa sadaan aikaisiksi.

Punch of puppies

Last Monday we went to X-ray to see those ”zippers” inside to valuate amount of puppies. We just stared the monitor. There was huge mass of puppies inside!

Nurse tried to count them several times. We took more shots of Amok, cause she didn’t fit properly in the x-ray’s shooting area. At least 10 gremlins was certainly found there and few not so sure.

Counting days now. Labor probably start Sunday. ♥️🙏