Magical baby unicorns

Milk bar

Vihdoinkin sain itseäni niskasta kiinni ja päivitettyä sivuston ajantasaisemmaksi.

Meille syntyi ensimmäinen seisojapentue 8.1.2021. Acca ja Peetu saivat 7 täydellistä pentua, 3 poikaa ja 4 tyttöä. Kaiken pentulaatikon vierellä vietetyn ajan olen vain ihastellut ja opiskellut näitä uusimpia tulokkaita. Heissä asuu suurta voimaa, erilaisempaa ja jotenkin sellaista taianomaista verrattuna dobermanneihin.

Nyt tämä pentue on lähdössä jo maailmalle uusiin koteihin ja kuinka onnekas olenkaan, että sekä vetopuolen, että metsästyspuolen ihmiset ovat huomionneet pentueen. Nämä ilopillerit pääsevät ilahduttamaan meitä niin metsälle kuin kilparadoillekin.

Aika näyttää mitä on tuleva, mutta lähtökohdat näyttävät hyvälle. Innolla odotan mitä uusissa kodeissa sadaan aikaisiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s